За Контакти

Тъй като вярваме, че човек трябва да се отнася така към другите, както би желал да се отнасят към него – ние безкрайно ценим вашето време и се ангажираме да отговаряме на най-високите стандарти на професионализъм и качество на обслужването. Ето защо сме винаги на линия, за да чуем вашето мнение и препоръки, както и да ви предадем нашия опит.

За връзка с нас


Email Адрес

sales@3dfill.bg

Телефонен Номер

+359-883-429199

Изпратете Запитване


  Вашето име *

  Вашият Email *

  Телефон

  Относно

  Вашето Съобщение

  Прикачете Файл


  Моля кликнете с мишката върху Сърце.


  3Д Филл ООД ще използва информацията, която предоставяте тук, за да се свързва с вас в отговор на вашето запитване. Можете да оттеглите съгласието си по всяко време, като се свържете директно с нас. Ние уважаваме неприкосновеността на личните ви данни и всяка информация дадена на 3Д ФИЛЛ ООД ще бъде пазена с най-голямо внимание и няма да бъде ползвана по начин, за който не сте дали съгласието си. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност. С натискането на бутона "Изпрати" по-долу, вие се съгласявате да обработваме вапите лични данни, съгласно тези условия.

  Бихте желали да изработите проекта си при нас?

  Ако искате да се свържете с нас по въпрос, който Ви интересува или да ни кажете своите забележки, препоръки или похвали.