3D Fill Facebook 3D Fill Google +
Frichic Factory - проект на 3D Fill

Frichic Factory - проект на 3D Fill

Frichic Factory - проект роден от любовта на екипа ни към маркетинга и продуктовия дизайн, страстта към иновативните технологии и вълнуващия свят на 3D принтирането.

Frichic Factory е онлайн дестинация за проектиране и изработка на 3Д принтирани формички и резци за сладки, която е фокусирана основно върху това, да ви предлагаме уникален дизайн за многократна употреба на достъпни цени. Това е място, в което вдъхновението, творчеството, разнообразието, иновациите, продуктовия дизайн и добрата изработка са в баланс. С ясна визия за нуждите на нашите клиенти, ние се стремим да предлагаме непрекъснато нарастваща селекция от модели, които са полезни и допринасят за по-лесна и бърза работа.

Продуктите, които предлага Frichic Factory може да откриете тук, както някои от тях също и в нашата галерия. Не се притеснявайте ако не можете да откриете вашия артикул, защото това означава, че вие разполагате с уникална идея. Единственото, което трябва да направите в подобен случай е да я споделите с нас и ние ще я реализираме.

Frichic Factory - проект на 3D Fill

Споделете новината: