3D Fill Facebook 3D Fill Google +

Цени на аксесоари

Удоволствие е за нас да ви предоставим най-добрите 3D материали за вашият принтер. Качеството, постоянството и иновациите са основополагащи за услугите ни.


DimaFix Pen

Здравото прекрепяне на детайла към принтиращият плот, както и предпазването от деформации по време на принтиране е задължително. Представяме ви DimaFix Pen, продукт разработен на основата на фиксиращия спрей DimaFix. Особено подходящ за принтери с подгряваща работна маса и при изработката на големи детайли.

Още


DimaFix

За по-добро прилепване на вашият печат ви препоръчваме ползването на DimaFix. Той спомага за закрепянето на детайла към работната маса, което предпазва от изкривяване на печата по време на принтиране. DimaFix е аерозол, спрей-лепило за 3Д принтери с подгяваща работна маса, което не позволява деформирането на мащабни ABS предмети. Той е изцяло водоразградим, което го прави изключително лесен за почистване.

Още

Eurocel Blue Masking Tape

Продукт на водна основа, който има отлични качества за слепване на принтиращият материал към платформата. Може да се използва от всички видове 3D принтер! Eurocel Blue Masking Tape e подходящ при принтирането с PLA, след което детайла се разделя с лекота. Дебелината на лентата е 0.13мм, а ширината е 50мм. Това позволява бързото облепяане на работният плот. Дължината на една ролка е приблизително 50 метра.

Още

Eurocel PET Tape

Eurocel PET Тape е терморезистивна лента, което я прави перфектната повърхност, върху която може да принтиране вашите идеи. Подходяща е за всякакви принтери. След принтирането детайла бива лесно премахнат от лентата, а тя на своя страна не остава никакви следи върху работният плот. Широчината на лентата е 50мм, а дебелината е 0.096мм. Една ролка е приблизително дълга 60 метра.

Още

Всички цени са без ДДС | Актуални за 2018